Hos farmor

Hej på er!
Är just nu hos min farmor, vet inte riktigt när vi åker hem men det blir väl snart iaf. I eftermiddag ska jag träffa Eve och Lolo som jag saknat väldigt mycket!
Kan inte fatta att jag åker till Spanien om TVÅ dar, längtar såå mycket.
Men bloggar mer sen, kyss


And it feels like i'm starting to love again


So wake me up when it's all over

Hej bloggisen!
Är just nu med Hannah och vi ska se lite filmer.
Igår var vi som sagt på stan och åt på Steves, sen åkte vi hem till henne.
Imorgon får vi se vad vi gör men det blir nog lika kul som det varit igår och idag!
Tänkte bara uppdatera lite, puss

6 dar kvaar

Omg, bara 6 dar kvar nu. Ska vara där i en MÅNAD, herregud. Ska bli sjukt kul men vet inte hur jag ska klara mig utan alla kompisar, men sista veckan kommer Hannah komma!! Omg blev så jävla glad när vi fick reda på att hon kunde komma, men aa nu vet ni det och jag kommer nog inte blogga nånting. Min wifi funkar inte på mobilen så aa... det gick inte att laga den heller utan jag måste få en ny mobil men dom hade inga på lager just nu. Det skulle ta en vecka innan dom får in några och då är vi ju i Spanien. Så jag får väl låna min mamma eller pappas mobil ibland när jag vill gå in på internet. Kommer dööö.
Ikväll (om en timme) ska jag till stan för att äta på Steves med Hannah, sen ska vi hem till henne oså ska jag sova där. 
Vi hörs, puss!

Inspiration


You played my heart like it's a game

Hej!
Suger ju på det här, men bloggar helt enkelt när jag har lust. Idag va jag på stan med Lolo, vi fikade på Espresso house och gick runt osv. Jättemysigt!
Imorgon får jag se vad jag gör, tror jag bara ska va hemma.
Men vi hörs, puss


3 bra dagar med bästis

Hej på er!
Förlåt för att jag inte har bloggat, ska försöka att skärpa mig. Men jag kom iaf nyss hem efter att följt med Hannah till busshållsplatsen. Hatar hatar hatar vädret! 
Det va ju herregud nyss sommar? Men har haft sjuuukt kul dom här dagarna ifall, i fredags åt vi på Steves och sen sov jag över hos Hannah. Dagen efter det va vi massor på stan och på lite andra ställen, sen gick vi hem till mig och så sov Hannah över där igen. Aa behöver ju inte förklara varenda detalj då men det har varit himla kul iaf.
Nu ska jag se på någon film och bara chillaaa, puss.

Skolavslutning 2013


We're not made of steel

Hej på er!
Idag har jag gått i skolan och var en helt okej dag, vi gjorde lixom inget särskilt på lektionerna så det var chill.
Efter skolan va jag med Eve och Lolo, hängde lite i Johannelund och hade det kul.
Imorgon efter det skolan är det årets munk, herregud. Vilka ska komma och kolla?
Men vi hörs, puss! 

Without the love - demi lovato

Hej!
Har haft världens tråkigaste dag, men ändå ganska skönt att bara ta det lungt. Åhh kan inte fatta att det är sommarlov om bara några dar!!!
Har faktiskt ingen söndagsångest alls eftersom vi snart är lediga, och dom dagar som är kvar är ändå inte riktiga skoldagar. 
Och om TVÅ DAR kommer pll ut, kan det bli bättre?
Men vi hörs finisar, puss

Jag kan oxå


Mys

Hej på er!
Sitter just nu på Steves, vi ska snart gå här ifrån men passar på att blogga lite. Har varit sjukt kul idag och roligare ska det bli, så himla himla fint väder. Älskar sommaren!! Men se you later, puss

 


Outfit


Good day ♥

Hej på er!
Idag har jag som sagt varit ledig, sov till 11 och va sedan på stan med Louise & Frida, åt lunch där och hade det allmänt kul helt enkelt!
Det är så sjuukt varmt ute, vet inte vad jag ska göra ikväll, får se om Hannah kan träffas eller inte. Annars träffar jag henne imorgon, då ska vi sova över oxå så det ska bli skitkul!
Yes, då vet ni det, kyss
 

Leeediiig

Åhh så skönt! Ledig i 5 dar nu, inga fler prov eller läxor och nästa vecka är det knappt några vanliga lektioner. Idag va jag på stan med mamma och shoppade lite. Skulle köpt en skolavslutnings klänning men hitta ingen :( Får se hur det blir med det, men vi hörs!
Puss


8 dagar kvar!!!


Sommar <3


När alla säger nej ska jag säga ja

 

Home

Hej!
Kom för ett tag sen hem från skolan, och sitter just nu framför PLL med ben&jerrys. Så sjukt gott, har oxå fått vetat mina betyg idag och förra veckan i dom flesta ämnena, inte underkänd i nåt iaf! Men vi hörs, puss.