http://twoteenslifes.blogg.se/

Nu bloggar jag på den här bloggen istället med Hannah! Så lääs nuu http://twoteenslifes.blogg.se/


Ute & går litt


Godnatt!

Säger godnatt nu med dom här bra citaten, imorgon kommer det bli en shoppingdag med Hannah på stan. Sen ska hon sova hos mig så det ska bli jättekul!
Saknar min bästavän som jag inte träffat på en vecka.
Puss

Outfit


Inspiration


SKITVÄDER

Hej på er, idag har jag bara varit hemma, städat mitt rum och kollat på Grey's Anatomy. Vilket jag nog kommer fortsätta med resten av dan, vädret är ju inte det bästa...
Men aa vi hörs, puuss
 

Gårdagen

Hej!
Nu har Amandha precis gått hem och nu ska jag nog bara ta det lugnt. Igår var vi på stan nästan hela dan, åt middag där och sen vid typ 9 gick vi hem till mig och kolla på film oså. Aa och sen sov Amandha här, så det var jättekul och mysigt!
Idag har vi inte gjort nåt särskilt, resten av dan ska jag som sagt ta det lugnt och inte göra så mycket. Kolla serier osånt typ.
Men vi hörs sen!!

Babe


Dagens outfit

 
 
Nu ska jag iväg till stan för att träffa Amandha som jag inte träffat på typ 2 månader!! Ska bli jättekul, bloggar senare puss.

Inspiration


Bra dag

Hello, har precis kommit hem från en mysig dag på stan med Eve och Lolo, var hur kul som helst. Vi fikade på Espresso House och gick runt och prata oså. Inte träffat dom på jättelänge så dom var väldigt saknade!
Resten av dan ska jag inte göra något särskilt, bara va hemma typ.
Men vi hörs när vi hörs, puss!

Ut

Nu blir det ut för att hitta på nåt och sen vidare till Sturefors, puss!

 

Steves

Hej!
Sitter just nu på Steves med Hannah, vi har gått runt på stan idag och bara kollat på typ kläder oså. Det är sååå varmt ute, de flesta verkar ju typ bada idag. Ska sova hos Hannah idag med, vi hörs!


Vad jag köpte i Spanien


Outfit


Inspiration


Cause everybody has a darkside


 
Cause everybody has a darkside, and i'm across, never meant to be the bad guy but now i'm lost. I don't wanna waste your time or piss you off, cause everybody has a dark side...

1:a augusti

Hej på er, idag har det oxå blivit en dag då jag mest vart hemma och inte gjort något särskilt. 
Imorgon vet jag inte vad som händer men får se helt enkelt, nu ska jag se några avsnitt av Grey's Anatomy innan jag går och lägger mig. Puss

Outfit