Väntar på bussen

Heeej, sitter och väntar på bussen med Hannah. Vi ska åka och städa, blir idag istället för på tisdagar/torsdagar som vi brukar städa på. Aa men ni får ha det bra, hörs sen. Puss! <3


Låttips


Ny design igen

Som ni ser har jag en ny design - igen. Haha ;)
Men jag vet att bilden på mig i headern ser lite konstig ut, eftersom att inte hela mitt huvud var med på den bilden...men aajaa. Bloggar mer imorgon! Godnatt sötisar 

So i cross my heart and I hope to die

Hej ! Förlåt för att jag inte bloggat nånting idag. :/
Men det var ju öppet hus på min skola idag som sagt, och det var kanske inte så jättehärligt att gå upp kl 7 men nu är det över iaf. Nu har vi nyss fått gäster så kommer nog inte kunna blogga så jättemycket mer, dock är det mest kompisar till mamma och pappa, men aa iaf, hoppas ni haft en suuuperbra lördag!
PUSS
 

Älskar den här låten :)


Some nights

Hej babys! Har städat rummet i kanske typ 2 timmar (eller mer) för ett tag sen, jag orkade aldrig göra det igår så fick bli idag istället. Det var sjukt jobbigt men det blir ju fint, så aa... 
Idag så har vi haft orientering halva dagen, var inte superkul kanske men det gick ändå oväntat bra! :D
Man behövde ha 15 poäng minst för att bli godkänd, och jag och Louise fick 16, trodde inte att vi skulle klara det för jag suger verkligen på orientering. Och inte är det roligt heller... men nu är det över iaf! 
Hur har ni haft det idag? :)
Jag är iaf sjukt glad för att det är fredag...men det värsta är att imorgon klockan halv 9 (!!) så är det öppet hus på min skola! Och vi ska ha LEKTIONER. Aaaahh, jag.orkar.inte. 
Men bloggar mer senare, puss.
Nu blir det tacos :D

Heej

Hej finaste! Har varit hemma ett tag nu och tagit det ganska lungt, har faktiskt varit en väldigt bra dag idag! :D
Iaf eftermiddagen, vet inte hur mycket vi skrattade egentligen... kanske var för att vi va trötta? Aja, rolig har dagen varit iaf. 
Nu ska jag tag i att städa mitt rum, behövs verkligen. :/
SEE YA
 
 
 

Data

 
Heeej!
Har data just nu, men är klar med allting så då fick man göra vad man ville. Så då kan jag lika gärna passa på att blogga! :)
Vi slutar 4 idag... jättekul. Eller? ;)
Men har inte så mycket mer att säga, förutom att jag lovar att blogga mer när jag kommer hem.
PUUUSS

Don't you worry child

Hej sötaste ni! Förlåt för den skitdåliga uppdateringen, men jag har för det första: inte orkat, för det andra: mycket läxor.
Ja bloggen har tyvärr kommit lite vid sidan, men så blir det ibland.. :/
Aja, jag ska försöka att blogga lite oftare, även om mina inlägg inte blir så jätteroliga dom dagar det är skola. Men jag får blogga extra mycket på helgerna! ;)
 
Ojuste, one direction ska komma och uppträda på x-factor! Herregud jag måste dit då... men när har jag ingen aning om, men dom skulle komma med den informationen snart. Men okej, hoppas ni haft en bra dag?
Puss

You give me wings


24 september

Tjo! Har nyss gjort engelskaläxan och ska nu ta det lungt ett tag innan x-factor börjar. :)
Har varit en ganska bra dag idag faktiskt! Jag som brukar tycka att måndagar är så jobbiga men den här dan har faktiskt varit helt okej. Efter skolan så gick vi ju till dansen oxå, och det va väl kul. Synd bara att dansen vi ska öva på nu har typ exakt samma danssteg som var i förra dansen förra terminen...känns inte riktigt som man kommer "utvecklas" eller vad ska man säga om vi inte får lära oss några nya danssteg osv. Och det är ju eftersom att det är massor nya i gruppen, som är lite yngre. 
 
Men hoppas ni haft en superbra dag, kyysss
 

I datasalen

Sitter just nu i datasalen så passar på att blogga lite. :) Det här är bara vårat andra ämne haha, så det är låååångt kvar tills vi slutar+sen lunch...aja, vi hörs sen.
PUUSS

Dagen

Hej babees! Har nyss sett på x-factor och ska nu sitta vid datorn en stund. Har ju varit med Amandha idag, det har varit sjukt kul! Först så var vi på stan, åt lunch där och gick runt i lite olika affärer. Sen så gick vi hem till henne och kolla på en sorglig film och åt chips och godis. Har varit riktigt mysigt! Imorgon börjar skolan igen+dansen, det blev ingen dans för mig förra gången eftersom jag inte mådde så bra, men det blev ingen dans för nån annan heller. För tränaren kom tydligen inte..men då missa jag inte något iaf! ;)
Hoppas ni haft en bra dag, bloggar mer imorgon. 
KYSS

Sep. 23, 2012

Hola! Sitter just nu på coffe house och äter lunch med Amandha! Har saknat henne obeskrivligt mycket. <3


Shiit

Seriöst! Jag kan inte sluta lyssa på LWWY! (live while we're young) absolut min favoritlåt! 
 
 

Don't stop believing

 
Älskar deras cover av den här låten! Så himla bra :)
(fast den här covern är ungefär 2 år gammal)

One more night

Hello! Har uppdaterat lite dåligt idag men men, det blev så helt enkelt. Nu blir det att äta mat och sen se på körslaget! Rösta på team hoffsten everybody!
PUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSS
 

Klaart

Så nu har jag bestämt mig för en design, hehe... men själva bakgrunden har jag inte bestämt mig för än. Ser lite konstigt ut med flera stycken bilder som bakgurnd, men aaaaja. Nu ska jag gå och duscha, fixa ordning mig och sen gå och köpa godis! KANSKE att jag gör en video med svar på frågorna idag oxå, men vi får se. ;)
PUSS

Taacooos

Min header ser helt fail ut men gör om designen och allt det där senare, nu blir det att äta tacos, ha det bäst babys.
PUUUUSSS!
 

Lunch

Just nu sitter vid och äter lunch, gissa vad?! Pannkakor :D 
Jag bloggar mer sen (lovar faktiskt) 
Puss!

 

 


Beroende

Ja ni, nu är jag beroende av 1D's nya låt. Kommer ha den i huvudet hela tiden och lyssna på den med mina hörlurar i skolan jämt och ständigt, haha. Ska köpa den på Itunes, har faktiskt inte köpt någon låt där än, men live while we're we young SKA jag köpa! :D
 

Oh my god ! ♥

 
OMG! DEN ÄR SKITBRA! FY FAN VAD SNYGGA DOM ÄR!!
 
Ahhhh jag döööööööööööööööööööööör! 

SORRY

Ojojoj nu har uppdateringen varit allt annat än bra, förlåt! Men har haft fullt upp, idag har jag inte ens varit hemma. Fick stressa från skolan hem och duscha och sen cykla till stan, träffade Hannah, vi va på stan ett tag och åkte sen och städa. Sen efter det var vi på stan en stund till, väntade i nån halvtimme på att Hannahs buss skulle gå. Imorgon är det ÄNTLIGEN fredag, som jag har längtat! Första lektionen blir idrott- orientering, min favorit asså. Eller inte.
Vi har oxå spanska redovisning imorgon, som vi betygsätts på! Man har fått jobba 2 och 2 och skriva en dialog på spanska, och imorgon ska det redovisas - utan papper. Men som tur är kan jag allt utan till nu, men tänk om jag får värsta black outen?! Aja, får ställa in mig på att det inte kommer hända... ;)
Har ni haft en bra dag sötaste?! 
 
Imorgon blir det att dra in till stan med Frida och Louise efter skolan oxå, ta en fika antar jag och kolla i lite affärer. :)
Nu blev det här ett långt inlägg, men jag lovar iaf att uppdatera bättre nu! 
PUSS
 
 
Nu ska jag äntligen få se och höra one directions nya låt och musikvideo "live while we're young" jippi! :D

Kemi

Snart kemi, är sååå hungrig haha. Men vi hörs! :*

Min spegel är inte smutsig, nejnej...

 

 


18 september

Hej babes! Jag är sjukt trött just nu och vill bara att det ska bli onsdag (som sagt så hatar jag måndagar och tisdagar...) Men det har ändå varit en ganska bra dag! Med mycket skratt osv.. ;)
Ha det bra så slänger jag kanske in några inlägg sen.
PUUUSSS
 

Men...

Blir galen! Den fanns ju i min storlek igår...

Dagens vill ha

 
Måste ha den här jackan, men den är verkligen slutsåld överallt! Den finns inte här i Linköping, inte i Norrköping och sen finns den inte i Stockholm heller,  för när mamma var där kolla hon efter den och den fanns inte där heller. Och vem orkar åka runt över hela Sverige för att leta efter en jacka lixom..
Nu finns det bara en sak att göra, beställa den. Det negativa med det är att den inte kommer komma förns om flera veckor, det dröjer skitlänge. :(
Men jag får försöka stå ut, "den som väntar på nåt gott väntar aldrig förlänge..." .. haha

I'm alive

Jag lever! Gick hem från en tröttsam och långtråkig skoldag för ett bra tag sen, gick hem ungefär 40 min innan skolan slutade för mådde verkligen SKIT! Skitont i magen, huvudvärk, mådde illa osv osv. Ush. Mår lite bättre nu som tur är, men det värsta är att jag missar dansen idag! Jag har gått och väntat hur länge som helst på att den ska börja, men just när den börjar blir jag sjuk. Vilken tur man har...
Louise och Frida får rapportera hur det var och vilka låtar vi ska dansa till, så får jag helt enkelt gå nästa gång- om en vecka. :(
Aja, har ni haft en bra dag? Måndagar är aldrig bra för mig, så jag är inte så förvånad faktiskt. Måste ta tag i läxor nu, puss.

Annorlunda dag

Heej ! Idag har varit en superbra dag, vi åkte hem till mig och fixa ordning oss och åkte efter det till stan. Vi åt lunch där och checka lite affärer. Sen så gick vi mot ån för att ta massor kort. Några av bilderna la jag upp nyss som dagens outfit. ;)
Lägger upp fler imorgon. Men när vi var vid en lekplats och skulle ta lite bilder så såg vi... jockiboi ! Asså guuud, vi fick typ panik och gick där ifrån, fast såhär i efterhand hade vi båda önskat att vi tagit bilder... men aja. ;) Det har varit en lite annorlunda dag, men kul ändå! Jag hoppas ni haft en jättebra helg, det har jag haft. Vi hörs imorgon bästa ni, kyss!
 
(snor den här bilden från dig Hannah ;) ) 
 

Dagens outfit



 
Så har jag sett ut idag! :)
Jacka / H&M
Byxor / ginatricot 
Skor / converse
Väska / Kappahl
Linne / ginatricot
Halsband / bikbok
 

På Donken

Sitter just nu på mc donalds, är huuur mätt som helst. Efter det ska vi ta en massa foton! :D
See ya. <3


Sep. 16, 2012

Hej babys! Jag sa att jag "självklart" skulle blogga mer igår men som ni nog märkte blev det inte så. Va med Hannah hela dan och sovde sen över hos henne. Nu är vi på väg hem till mig, och efter det ska vi till stan och äta lunch, och ha en photoshoot! :D
Bloggar mer senare, puss!


Lööördag :D

Hej! Sitter framför tv:n och kollar på awkward medans jag äter frukost. Så SKÖNT med lördag! :D Idag så ska jag träffa Hannah, var någon marknad i sturefors som vi ska gå på! Vad vi mer gör får vi se. Nu måste jag göra ordning mig, bloggar självklart mer sen. Puss!



Outfit

 
 
Älskar att sätta ihop outfits, hehe. ;)

We♥It

 
 

Hårfärg

 
Jag vill göra nåt med mitt hår igen! Jag vill fortfarande va blond men skulle vilja ha en annan nyans eller hur man säger av blond. någon av dom färgerna på bilderna. Vilken är snyggast tycker ni?!
Klippa mig måste jag göra i vilket fall... mitt hår är verkligen slitet. :/
 

Nästa - Musik

Hej finaste ni ! Vi står nu och väntar på att musiken ska börja, efter det så slutar vi. Ska bli skönt.. !
Nicfår ha det bra så bloggar jag mer när jag kommer hem. <3


New Girl

Nyss kollat på premiären av New girl, lika bra som alltid! Blev oxå att äta lite godis, hihi.
Är riktigt trött nu så ska gå och lägga mig, ska duscha håret imorgon bitti så måste gå upp ännu tidigare än vanligt (måste gå upp ungefär vid halv 6..). Inte jättekul nej. Men med tanke på att det är en ganska chill dag imorgon plus helg efter skoldagen, så står jag ut! ;)
Hoppas ni haft en skitbra dag snyggaste ni, vi hörs imorgon 
PUSS 
 
 
Btw, idag fyller Niall (från one direction för er som inte vet ;) ) 19 år! GRATTIS 

 
Åhh...
 
Föresten önskar jag att X factor USA sändes i Sverige! (för det gör det väl inte...?:o)

tråkdag

 
Läskig bild...
 
Hej vänner! 
Jag sitter just nu vid datorn och har tråkigt. Ska läsa igenom några sidor i kemiboken som vi har i läxa tills imorgon snart oxå. Intressant liv? ;)
Idag sluta vi kl 4 som alltid på torsdagar, dagen slutade med orientering vilket gick lite sådär. Hehe.
Imorgon är det fredag! :D
Så sköööööööönt. Då slutar vi ganska tidigt oxå, härligt härligt. Ska fortsätta deppa och försöka få den här dagen att gå fortare, hoppas ni har det bra!
Kiss & Love 
 

Skön dag

HEJ! :D
Har ju studiedag idag, har varit såååååå skönt (fast dagen är ju inte slut än), gick upp vid typ 11 och några timmar senare åkte jag till stan för att köpa en halsduk på ginatricot. Var ett svårt beslut om jag skulle köpa svart eller vinröd. Men det blev svart, så köper jag den röda nån annan gång! Provade oxå lite andra snygga kläder som jag gärna skulle vilja köpa snart. Men just nu är jag pank, haha. Får se om jag lyckas sälja mina skridskor snart, har inte svarat hon som vill ha dom på typ 2 veckor nu.. oups.
Men får ta tag i det idag! Har oxå lite läxor jag ska göra nu.
Hope you had a good day, hörs snart!
Ja där ser ni halsduken. ;)
 

Nya kategorier

Lagt till lite nya kategorier!
 
CLOTHES
JUSTIN BIEBER
MUSIK
ONE DIRECTION
UR GARDEROBEN
 
Den sista kategorien har jag inga inlägg i än, men det kommer när det kommer..
 

All I want is you

Hej finaste läsare! :)
Förlåt för dålig uppdatering, men har inte hunnit blogga idag. Slutade halv 4 och hade bråttom till stan, blev att äta på Mc donalds med Hannah och sen åka och städa. Imorgon är det STUDIEDAG! :D
Ska verkligen utnyttja den genom att: Sova länge, bara chilla, inte göra nånting. Japp, så kommer min dag se ut imorgon. Får se om jag drar in mig mot stan för att köpa en halsduk på ginatricot. Men aja, hoppas ni haft en bra dag? 
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssss 

Höstoutfits

Satte ihop lite snygga outfits som passar till hösten! :) 
 
(oj vad duktig jag är på att redigera ...sämst kvalité osv)
 

Good night !


*.* ♥


To be somebody you have to eat somebody

Hej sötnosar! Har nyss ätit och om typ 2 timmar så blir det utvecklingssamtal.. :/
Idag har vi oxå haft skoljoggen, shit vad jobbigt det var! Fast sprang typ 1 km och gick resten, haha. (hela sträckan var typ 4 km). Och nu är jag ännu mer förkyld än vad jag var innan, bra där. 
Ska börja läsa några sidor i historieboken nu, som vi har som läxa tills imorgon. 
Ha det bäst så länge så hörs vi! 
 

:/


Some day I will be strong enough to lift not one but both of us

Förlåt för att jag inte bloggat nåt idag! :S
Men har hela dan lagt ner tid till att få till en design, och nu är det äntligen klart. Kommer ha kvar designen ett bra tag nu, men ny header ska jag försöka fixa imorgon. Får se om någon kan ta kort på mig som jag kan ha med i headern! :)
Har ni haft en bra dag? Inte jag, haha. Har haft det skittråkigt, så tycker det ska bli skönt att skolan börjar imorgon... 
Senare ikväll börjar ju x-factor! Det ska jag verkligen se på. :D
Har hört att det kommer komma en hälsning från one direction oxå, eftersom att dom blev kända genom x-factor. 
 

<3<3<3


Lördag!

Har nyss kommit hem från hemmakväll. Nu är mitt rum oxå äntligen städat! Gud vad dammigt det var överallt.
Ska sitta vid datorn, äta godis och bara njuta av att det är lördag. Senare ikväll blir det körsslaget! :D
Vi hörs 

Designen är bara tillfällig

"Godmorgon" sweeties, nej jag vaknade inte nu. Men har inte gjort ordning mig och har bara glott på tv hela dan. Har kollat på mtv vma igen, (var tydligen repris). ;)
Vad har ni gjort hittills? Jag ska iaf ta tag i att städa mitt rum och fixa ordning mig nu!
Bloggar mer sen. 
 

Rörigt

Bloggen ser lite rörig ut nu, men ska fixa den så att den ser lite snyggare ut. Ni får stå ut så länge! 
Den nya designen ska jag inte ha, håller på att testa lite olika men har hittat en nu som jag vill ha. Ska bara göra om den lite och sen sätter jag in den på bloggen.

Demi lovato


Älskar Demi Lovato, hon är verkligen en av mina största idoler, och största förebild! 

One direction ♥

Hej sweeties! Har för kanske nån timme sen kommit hem från stan, har varit väldigt mysigt! Amandha och jag måste verkligen träffas lite oftare!! Nu sitter jag och kollar på MTV vma, missade det igår. För er som vill se det så finns det att se hela HÄR
Sitter och nästan gråter för är så stolt över dom underbarasta killarna i världen, dom har precis vunnit 1 pris. GRAATTIIS! Och har oxå sett och hört att dom vinner 2 till pris, dom vann alltså alla kategorier dom var nominerade i! :D
 
Bloggar mer later. <3
 
Kvällens outfit, bytte tröja hehe. ;)

Fredag! Dags att träffa underbara <3

Hey! Har ganska nyss kommit hen från skolan och är nu påväg in till stan för att träffa Amandha! Ska bli riktigt kul, har saknat henne jättemycket!!
Vad vi gör, det får vi se! ;)
PUSS!


Från maj - september

Såhär såg mitt hår ut i maj, när jag precis hade slingat och klippt mig:
Såhär ser det ut nu:
 
Det som är bra: Det har blivit längre!
Det som är dåligt: Färgen börjar återgå till min vanliga, och jag vill ha den färgen som jag hade på första bilden (ja jag hade dipdye) + att mitt hår är ganska slitet just nu :S

Spanska nästa

Hejhej, vi sitter just nu och väntar på att få komma in på spanskan. Är jättetrött och jättetörstig. Sen har vi idrott och efter det blir det att gå hem. Ahh vill hem NU, aja dagen har varit bra en så länge iaf. Syns snart snyggingar ;)


Insperation - Kenza



 
 
 
 
 
 
Bilder från http://kenzas.se/

ingen studiedag här inte

Jag är så avundsjuk på dom som har studiedag imorgon + på fredag. Och det är typ alla. Vi är lediga på onsdag nästa vecka, den dagen vi har sovmorgon och slutar tidigt ...
 
 

Finally

Inga läxor! :D
Åh så skööööönt. Eller jo 2 st men dom ska inte lämnas in förns nästa vecka, men det är jättelångt kvar. Så behöver inte tänka på dom nu. 
Kan nu spendera resten av veckan med att göra lite roligare saker, najjjjs. 
Ska göra ny design nu, eller ska börja på den iaf. 
See ya 
 
 
 
 

Pound the alarm

Nu har jag övat på läxan ett ganska bra tag, och känner att alla "kemiska tecken" sitter. Ska gå ner och kolla lite på tv, får se om det är nåt bra?! Aja, hoppas ni haft en nice dag. 
Och säger godnatt redan nu eftersom jag inte kommer göra nåt mer inlägg idag. 
Förlåt men mitt ansikte såg inte snyggt ut på den där bilden

This is love

Tjo ! Sitter vid datorn och lyssnar på musik medans jag verkligen försöker att få mig själv att börja öva inför kemiförhöret imorgon.. har varit en ganska långtråkig dag idag oxå. Som sagt slutade vi halv 4, och så var det fisk...
Men imorgon blir en skönare dag, då har vi sovmorgon till 9 och slutar 20 i 2. :)
Aja ska inte blogga om skolan så mycket, he he.
Hoppas ni haft en bra dag?!
PUSS
Dagens outfit. 

Mot skolan

Godmorgon!
Gör ett kort inlägg för har egentligen lite bråttom, hehe.
Men ville bara uppdatera lite, bara för att... nu ska jag iaf snart börja göra ordning mig lite mer, platta håret osv. Sen bär det av mot skolan.
Har en ganska lång dag framför mig, vi slutar halv 4. :(
Men får helt enkelt hålla ut... mobilbloggar kanske i skolan. Annars hörs vi halv 4 - 4. ;)
Kyss
 
 
 

Dagens outfit

 
Blev inte så mycket bilder, men får duga. ;)
 
Skinnbyxor - ginatricot
Tröja - bikbok
Halsband - bikbok
Skor - converse

I think you're full of shit

Hola amigos! Har varit en lite långtråkig men ändå helt okej dag. Ska alldeles strax börja att göra läxor. :(
Har ni haft en bra dag? :)
Men ska direkt efter det här inlägget ladda upp dagens outfit, så håll utkik! 

2 bra låtar av Taylor Swift ♥

 
 
Älskar dom här 2 låtarna! 
 
 

We are never ever getting back together

Hey! Har för ett tag sen kommit hem från stan. Var riktigt kul! 
Nu ska jag snart duscha och sen måla naglarna. Inte jätteintressant att veta kanske men aja. ;)
Har ni haft en bra dag? I have! 
Uppdaterar mera sen. :)
 
 

Mot stan

Heej, det här blir ett kort inlägg för ska snart till stan. Ska träffa Amandha, ska bli skitkul! Vi har inte träffats på mer än en vecka, och det har känts som en evighet typ. 
Men uppdaterar med lite mobilbloggar, och så gör jag inlägg ikväll oxå.
PUSS :D



As long as you love me- cover av cimorelli

 
Värt att kolla på, cimorelli gör den skitbra!
 

Svar på tal

 
Svar: Asså förlåt för att jag inte svarat på dom ännu! Jag skulle ju gjort en video, men jag har typ inte hunnit. Men vi gör så att jag lovar att lägga upp en video nästa vecka! Exakt när kan jag inte säga, men nästa vecka iaf.
 
Tack föresten! :D
 

New in

H&M
 
 
Bikbok
 
 
 
Sen fick vi det här halsbandet gratis, hade velat ha något annat haha. Men lite coolt var det väl ;)

Hemma!

Hejhej! Är hemma från Norrköping nu, har varit jättekul. :)
Har köpt kläder som jag ska visa er snart! Tänkte köpa en jacka, men den fanns inte i min storlek, fanns bara en kvar dessutom... :(
Så vi ska beställla den istället. Ni får se hur den ser ut när jag fått den! 
 

Mc donalds

Hej vänner! Nu är vi i Norrköping, just nu äter vi lunch på Mc donalds och efter det blir det lite shopping!
Bloggar mer sen <3


Skolfoto

 
Såhär blev ett av dom enskilda fotona, det blev sådär...